Üdvözöljük honlapunkon! Engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

Silver-Platin Royal Zrt.

a vagyonkezelés, üzleti befektetés, és a vagyonhasznosítás specialistája

Részvénytársaságunk, pénzügyi, jogi, közgazdasági, üzleti, vállalatigazgatási, marketing szakemberekből tevődik össze. Az üzleti élet széles területeiről származó közép és senior korú, tapasztalt kollégákkal azért hoztuk létre ezt a céget, mert korábbi sikeres és gyümölcsöző együttműködéseink alapján kiderült, hogy közösen ütőképes csoportként, eredményesebb üzleti lehetőségeket és befektetéseket vagyunk képesek létrehozni. Így a 2017. évben alakult Cégünk hozzáadott értékalapon (vétel utáni fejlesztés) hasznosítási vagy értékesítés célú üzleti és vagy ingatlan bázisú befektetéseket hajt végre.

Silver Platin Royal Vagyonkezelő bemutatkozás

A Silver-Platin Royal Zrt. logója, a tölgyfa tükrözi a céges hitvallásunkat, hiszen a fa jelképe mindennek amit fontosnak tartunk: erő, kitartás, termékenység, növekedés, stabilitás, biztonság!

Fő profilunk az Ön vagyonának gyarapítása

Forduljon hozzánk és bizalmi keretek között, invesztálni kívánt vagyonának stabil és biztonságos és egyéni kockázatviselő képességét felmérve és figyelembe véve, együtt válasszuk ki azt az Ön számára megfelelő hozamtermelésre alkalmas befektetést, piaci, gazdasági és jogi szempontok alapján likviditási elvárásának megfelelő együttműködési szerződésese keretek között.  

Célunk az, hogy a Piaci lehetőségekhez mérten Ön megtalálja számítását, és befektetéseivel kiemelt hozamot érjen el! Mindezt úgy tudjuk elérni elérni, hogy megmarad barátság. Írhatnánk ezt, hogy magas színvonalú, precíz tanácsadási szolgáltatás nyújtása mellett … és így tovább de számunkra az a fontos, hogy ügyfeleinkkel jó személyes kapcsolatot alakítsunk ki, és akár hosszútávon együtt tudjunk működni bizalmi alapon. Legnagyobb sikerünknek azt tartjuk, hogy a sikeres, eredményes közös üzletek mellett, jelenlegi ügyfeleinkkel ez sikerült!

A Silver-Platin Royal Zrt. tevékenysége

Ügyfeleinkkel együttműködésben (joint venture) befektetett vagyoni eszközöket hozamtermelési céllal, üzleti vállalkozásokba illetőleg első sorban ingatlanokba fektetjük, és ingatlanbefektetéseket hajtunk végre. Az így létrejövő instrumentumok (családi ház, társasház, panzió, raktár, ipari csarnok) értékesítésével vagy hasznosításával, vagy a kettőt kombinálva stabil, végig fedezett bőséges hozamot tudunk elérni.

Silver-Platin Royal Zrt portfóliója

Vállalatunk jelenlegi befektetési profilja a következő területekre terjed ki:

  • Ingatlanfejlesztés célú ingatlanbefektetés (családi házas illetve társasházas lakóingatlanok, turisztika célú ingatlanok, munkásszálló típusú ingatlanok, borászattal illetve lótartásra alkalmas ingatlanok)
  • Acélvázszerkezetű épület kivitelezés technológia (saját rendszerű épületszerkezettel kivitelezett építőipari beruházások)
  • Hulladék feldolgozás alapú energetikai beruházás (gumihulladékok illetve háztartási műanyag hulladékok feldolgozására alkalmas prirolízis üzem fejlesztése)
  • Orvos intézményi befektetés (magas nyomású orvosi oxygénterápiára épülő egészségjavító, regeneráló, rahabilitációs intézmény létrehozás)

Fentiekben leírt befektetési portfólió a cégünk által tulajdonolt projektekben illetve projekt cégekben vagyoni értékben kifejezve meghaladja a két milliárd forint összértéket.

Ezen a Bemutatkozó oldalon leírtak tájékoztatás céllal készültek, azokat semmilyen körülmények között nem lehet befektetési felhívásnak vagy befektetési ajánlatnak tekinteni!

Silver-Platin Royal Zrt.

Továbbiakat a működésünk területéről alábbi linkekre kattintva olvashat:

Bizalmi vagyonkezelés

Mire jó a bizalmi vagyonkezelés

Kapcsolat

Felhívom