Balatonlelle 7 szobás apartmanház eladó

Szálláshely szolgáltatásra, kiadásra készen!
Engem érdekel

Eladó balatonlellei 7 szobás apartman ház alapadatai:

A Balatonlelle, 7 szobás apartmanház főbb adatai számokban:

Ingatlan címe: 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 23.
Telek mérete: 817 m2
Épület mérete: 253 m2
Szintek száma: 3
Szobák száma: 7

 

Balatonlelle eladó apartmanház képekben

Minorits Károly

inkább telefonálok

+ 36(20)935-0210

Elhelyezkedés

Balatonlelle eladó apartmanház „Lelle” belterületén helyezkedik el. A ház megközelíthető Budapestről, gépkocsival, az M7-es jelzésű autópályán, 140 km távolságban, hozzávetőleg másfél órán belül. Az ingatlan a város jelző táblától kb. 400 méterre található. Tovább távolsági busszal amely a háztól 10 méterre áll meg, illetve vonattal, a pályaudvar pedig 250 méterre található az ingatlantól.

A Balaton part a háztól körülbelül 150 méterre elérhető.

Balatonlelle a Balaton déli partján, Siófoktól nyugatra, Budapesttől 136 kilométer távolságra fekszik, központján a 7-es főút halad végig. Balatonlelle megközelíthető autópályán, vasúton Budapestről illetve Székesfehérvárról.

A település szőlészeti és borgazdasági szempontból a település a Balatonboglári Borvidék részét képezi. Balatonlelle egész évben működő, élhető város. Oktatási és sport intézményei, bevásárlási lehetőségek, orvosi és egészségügyi  szolgáltatások, patika, posta, cukrászdák és éttermek télen nyáron üzemelnek a városban.

Balatonlelle eladó 7 szobás apartmanház röviden

Portfóliónkból eladó ház Balatonlelle belterületén, amely 7 db önálló saját fürdőszobás apartman szobával, közösségi konyhával, közösségi étkezdével, saját bárpulttal, 2 erkéllyel, nagy hátsó kertre néző terasszal rendelkező, téliesített, lakó besorolású 817 m2 telken. A Balatonlelle eladó apartmanház hátsó telekrészén egy megközelítőleg 600 m2-es, dísznövényekkel betelepített pihenőkert található.

01

Telek

A Telek mérete 817 m2. A telek téglalap alakú, az utcafrontja a rövidebb hosszúságú.

02

Épület

Az épület 3 szintes, az összes területe  253 m2.

03

Helyiségek

  • 7 önálló fürdőszobás apartman
  • konyha
  • étkező
  • nagy hátsó terasz
  • 3 tároló különálló épületben
  • 5 autó parkoló az épület mellett
  • 2 parkoló az épület előtt, telken kívül.

Az apartmanház hasznosítása

A fentiekben leírt eladó apartmanház 7 db kiadható szobájával alkalmas egy vállalati üdülő számára, vagy egy nagyobb család részére, illetve rendkívül alkalmas tartós bevétel termelésre amennyiben nyaraltatás célú bérbeadásra, szálláshely szolgáltatásra hasznosítja Balatonlellén.

Az épületben lévő 7 db apartman önálló fürdő szobával rendelkezik, ezért az ingatlan turisztikai hasznosításra rendkívül alkalmas. A belső elrendezés miatt minden apartman szoba külön-külön is kiadható. A kiszolgáló helyiségek úgy mint a konyha, vagy az étterem, a hátsó nyitott terasz, a kert, a tűzrakó hely, a raktárak, és gépkocsi beálló közös használatúak.

A bérbeadhatósági célt, mint hasznosítást figyelembe véve, Balatonlellén 2020. nyarán szállás céljára kivehető szobaárakat alapul véve, és 20.000 Ft/szoba/nap áron számolva, az ingatlan éves bevétele elérheti akár a 20 millió forintot.

Balatonlelle eladó 7 szobás apartmanház tervei

Vételár

817 m2 telek, 253 m2 hasznos terület, 7 apartman

Fentiekben leírt Balatonlelle eladó 7 szobás apartmanház jellegű, lakás besorolású ingatlan, tiszta tehermentes tulajdonjogának a vételára:

Fajlagosan:

470.355 Ft/m2

azaz a vételár összesen:

inkább telefonálok

+ 36(20)935-0210

Minorits Károly

Felhívom