Balatonlelle 7 szobás apartmanház eladó

Szálláshely szolgáltatásra, kiadásra készen!
Engem érdekel

Balatonlelle eladó 7 szobás apartmanház röviden

Portfóliónkból eladó ház Balatonlelle belterületén, amely 7 db önálló saját fürdőszobás apartman szobával, közösségi konyhával, közösségi étkezdével, saját bárpulttal, 2 erkéllyel, nagy hátsó kertre néző terasszal rendelkező, téliesített, lakó besorolású 817 m2 telken. A Balatonlelle eladó apartmanház hátsó telekrészén egy megközelítőleg 600 m2-es, dísznövényekkel betelepített pihenőkert található.

Balatonlelle eladó apartmanház képekben

01

Telek

A Telek mérete 817 m2. A telek téglalap alakú, az utcafrontja a rövidebb hosszúságú.

02

Épület

Az épület 3 szintes, az összes területe  253 m2.

03

Helyiségek

  • 7 önálló fürdőszobás apartman
  • konyha
  • étkező
  • nagy hátsó terasz
  • 3 tároló különálló épületben
  • 5 autó parkoló az épület mellett
  • 2 parkoló az épület előtt, telken kívül.

Az apartmanház hasznosítása

A fentiekben leírt eladó apartmanház 7 db kiadható szóbájával alkalmas egy vállalati üdülő számára, vagy egy nagyobb család részére, illetve rendkívül alkalmas tartós bevétel termelésre amennyiben nyaraltás célú bérbeadásra, szálláshely szolgáltatásra hasznosítja Balatonlellén.

Az épületben lévő 7 db apartman önálló fürdő szobával rendelkezik, ezért az ingatlan túrisztikai hasznosításra rendkívül alklamas. A belső elrendezés miatt minden apartman szoba külön-külön is kiadható. A kiszolgáló helyiségek úgy mint a konyha, vagy az étterem, a hátsó nyitott terasz, a kert, a tűzrakó hely, a raktárak, és gépkocsi beálló közös használatúak.

A bérbeadhatósági célt, mint hasznosítást figylembe véve, Balatonlellén 2020. nyarán szállás céljára kivehető szobaárakat alapul véve, és 20.000 Ft/szoba/nap áron számolva, az ingatlan éves bevétele elérheti akár

20 millió Ft

Balatonlelle eladó 7 szobás apartmanház tervei

Állapot

A Balatonlelle eladó apartmanház épületét eredetileg a 80-as években építették. A jelenlegi állapotot a 90-es évek végén alakították ki, amely után az ingatlan alkalmassá vált a turisztikai célú bérbeadásra.

Az ingatlan megvásárlása után cégünk, megtartva a helyiségeket, felújította az épületet. A felújítás során a homlokzat, szemöldőkfák, külső faszerkezetek, külső burkolatok kerültek felújításra.

Az épületen belül a felek festésre kerültek, az épületgépészeti berendezéseket kicseréltük, hibás burkolatokat lecseréltük. Az állagmegóvási célú, külső belső felújítási munkálatok folyamatban vannak.

Elhelyezkedés

A Balatonlelle eladó apartmanház “Lelle” belterületén helyezkedik el. Megközelíthető Budapestről, gépkocsival, az M7-es jelzésű autópályán, vagy a Balatoni úton kersztül. Az ingatlan a város jelző táblától kb. 400 méterre található. Tovább távolsági busszal amely a háztól 10 méterre áll meg, illetve vonattal, a pályaudvar pedig 250 méterre található az ingatlantól. A Balaton az apartman háztól légvonalban 200 méterre található.

Balatonlelle a Balaton déli partján, Siófoktól nyugatra, Budapesttől 136 kilométer távolságra fekszik, központján a 7-es főút halad végig. Balatonlelle megközelíthető autópályán, vasúton Budapestről illetve Székesfehérvárról.

A település szőlészeti és borgazdasági szempontból a település a Balatonboglári Borvidék részét képezi.

Vételár

Fentiekben leírt Balatonlelle eladó 7 szobás apartmanház jellegű, lakás besorolású ingatlan, tiszta tehermentes tulajdonjogának a vételára fajlagosan 327.000 Ft/m2, így mindösszesen az irányár

HUF

Felhívom