Sárvár eladó 11 szobás Panzió

Munkásszálló szolgáltatásra, kiadásra készen!
Engem érdekel

Portfóliónkból eladó panzió Sárvár belterületén található a Szombathelyre vezető főút mellett 18 km-re az osztrák határtól,  11 db apartman szobával, 3 közösségi konyhával és közösségi étkezdével, saját garázzsal, nagy kerttel, 5 autó parkolására alkalmas beállóval rendelkezik, téliesített, lakó besorolású 582 m2 telken.

01

Telek

A Telek mérete 582 m2, telek alakja téglalap, hátrafelé hosszúkás alakú. 

02

Épület

Az épület területe 3 szinten, mindösszesen  372 m2.

03

Helyiségek

  • 11 db szoba (6 önálló fürdő-WC) 
  • 3 konyha
  • 3 étkező
  • nagy hátsó terasz
  • tároló különálló épületben
  • 5 autó parkoló az épület mellett
  • 1 garázs 

 

Sárvár eladó panzió hasznosítása

A fentiekben leírt eladó panzió 11 db kiadható szobájával alkalmas egy vállalati üdülő számára, vagy egy nagyobb család részére, illetve rendkívül alkalmas tartós bevétel termelésre amennyiben munkásszállás célú bérbeadásra, szálláshely szolgáltatásra hasznosítja Sárváron.

Az épületben lévő 11 db apartman önálló fürdőszobával rendelkezik, ezért az ingatlan munkásszálló hasznosításra rendkívül alkalmas. A belső elrendezés miatt 3 cég is kiveheti külön-külön is bérbeveheti. A kiszolgáló helyiségek úgy mint a konyha, vagy az étterem, a hátsó nyitott terasz, a kert, a tűzrakó hely, a raktárak, és gépkocsi beállók és a garázs közös használatúak.

A bérbeadhatósági célt, mint hasznosítást figyelembe véve, Sárváron 2020. évben munkásszállás céljára igénybe vehető árakat alapul véve, ennek eredményeképpen  4.000 Ft/ágy/nap áron számolva, az ingatlan éves bevétele elérheti akár

20 millió Ft

Állapot

Az eredeti épületet az utcafrontra a 60-as években építették. Ezután került kialakításra az L alakú épület udvari hátsó frontja. Ennek megfelelően a jelenlegi állapotot az épületegyüttes a 1998-re érte el. Ekkor alakították át panzióvá, amely után az ingatlan alkalmassá vált munkásszálló célú bérbeadásra, és így is üzemelt egészen mostanáig.

Az ingatlan típusa ingatlan-nyilvántartás besorolása szerint lakóház, udvar és gazdasági épület. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik. Telek kerítettsége: utcafronton és az oldalhatáron beton kerítéselemből készült. Az épület több épületegységből áll.

Elhelyezkedés

Az eladó Panzió Sárváron helyezkedik el. Sárvár megközelíthető Budapestről, gépkocsival, az M1-es jelzésű M85-M86 – os autópályákon, vagy közvetlenül Szombathely felől, hiszen a Panzió Sárvár nyugati részén családi házas övezetben, a Szombathelyre kivezető főút mellett található. Továbbá távolsági busszal amely a háztól 100 méterre áll meg, illetve vonattal, a pályaudvar pedig 1000 méterre található az ingatlantól. A Sárvári Gyógyfürdő a Panziótól légvonalban 800 méterre található.

Sárvár rendkívül közel fekszik Ausztria határától. Több nagyvállalat, illetve a Gyógyfürdő található amely alapján a városban a munkásszállásra alkalmas ingatlanokból komoly hiány mutatkozik. 

Vételár

Fentiekben leírt Sárvár eladó 11 szobás panzió, lakóingatlan besorolású és a tiszta tehermentes tulajdonjogának a vételára fajlagosan 349.000 Ft/m2, így mindösszesen az irányár

HUF

Minorits Károly

inkább telefonálok

+ 36(20)935-0210

Felhívom