Új eladó lakások a XII. kerületben a Széchenyi-hegyen

Minorits Károly

Új lakást keres a Hegyvidéken, távol a város zajától, természetvédelmi terület mellett, mégis 10 percre a MOM Parktól? Széchenyi-hegyen kínálunk megvételre új, 2 lakásos házban, panorámás, kertkapcsolatos, nagy teraszos nappali + 3 hálós, belső kétszintes lakást, garázzsal, és gépkocsi beállóval, tárolóval.

Hívjon most, amíg választhat a kettő közül!

+36209350210

Budapest, XII. ker Széchenyi-hegyen eladó új építésű lakások látványtervei

Széchenyi-hegy eladó új lakás terv 4
Széchenyi-hegy eladó új lakás terv 3
Széchenyi-hegy eladó új lakás terv 2

Jelenlegi Állapot

Amint azt a fenti szövegbn írtuk, az új épület egy meglévő épület átépítéséből fog létrejönni. Kattintcson a gombra a jelenlegi állapot megtekintéséhez!

Eladó lakásokról részletesen

03Az ingatlan elhelyezkedése Budapesten

Budapest XII. kerület, azaz a Hegyvidék, a Buda-hegység magaslatain helyezkedik el. Magát a kerületet 1930-ban hozták létre, az akkori I. kerületből került leválasztásra.

Városrészek

• Budakeszi erdő egy része
• Csillebérc
• Farkasrét
• Farkasvölgy
• Istenhegy
• János-hegy
• Kissváb-hegy
• Krisztinaváros (egy része)
• Kútvölgy
• Magasút
• Márton-hegy
• Németvölgy
• Orbán-hegy
• Sashegy (egy része)
• Svábhegy
• Széchenyi-hegy
• Virányos
• Zugliget

Kikapcsolódás, pihenés, rekreáció

A kerület jelentős területét erdő borítja. A Hegyvidéket alkotó János-hegy, Sváb-hegy, Széchenyi-hegy, a Csillebérc és a Budakeszi-erdő a budapestiek legfőbb természeti értéke, köszönhetően a friss levegőnek, az óriási rekreációs parknak, izgalmas kiránduló helyeinek melyet bejárhat gyalog, kerékpárral, síléccel vagy akár szánkóval, sok-sok látnivalókkal, kilátóhelyekkel és különleges műemlékekkel. , aminek köszönhetően sokak kedvelt kirándulóhelyévé vált. A kerület és egyben a főváros legkedveltebb kirándulóhelye a Normafa, amely a Budai Tájvédelmi Körzet része. Itt található Budapest legmagasabb pontja is a János-hegyen, a maga 528,16 m magasságával, melyet az Erzsébet-kilátó díszít szédületes panorámát nyújtva a fővárosra. Sőt itt található a Gyermekvasút is, amely igazi és izgalmas látványosságot nyújt, hiszen gyermekek látják el a szolgálatot rajta, és 2015-ben bekerült a Guiness Rekordok közé is. A felsorolás végén pedig itt található a Libegő is, amely sokak közkedvelt kirándulási célpontja, remek szórakozás és látványosság egyben.

A város legelegánsabb villanegyede

Maga a kerület XIX. század ötvenes éveiben lett egyre kedveltebb nyaralóhely. , és idővel a Rózsadomb mellett a város egyik legelegánsabb villanegyedévé vált. A kerület elhelyezkedésének köszönhetően számos diplomáciai képviseletnek is helyet ad.

Életminőség a kerületben

Egyes területek élet minőségét, a lakosság összetétele (pl. képzettségük alapján) a közbiztonság, a háziorvosi ellátás, kereskedelmi ellátottság minősége alapján szokták a szakemberek meghatározni. A jobb életminőséget kínáló környezetért az emberek többet hajlandóak fizetni. Az ingatlanpiac szempontjából az a tapasztalat, hogy ahol jobb élni ott magasabbak és tartósabbak is az ingatlanárak. A XII. kerület nemcsak a életminőség szempontjából kiváló, hanem ezzel összefüggésben Budapest egyik legdrágább kerülete is. Budapest 1873-as létrejötte után fokozatosan egyre népszerűbb lett a Széchenyi-hegy a jómódúak körében. Számos villa, szálloda és szanatórium épült ekkoriban a környéken, amelynek meghatározó építészeti jellegét máig őrzi a terület.

03Fekvés

Budapest XII. kerületben a Széchenyi-hegy délkeleti lábánál, 1,7 km-es sétára a Gyermekvasúttól, nyugodt, elegáns részén, csendes, kis forgalmú zsákutcában, természetvédelmi terület határán, az Ágnes közben helyezkedik el a 970 m2 telken fekvő épület, melyben meglévő épület teljes átépítéséből létrejövő, új belső kétszintes luxuslakásokat kínálunk megvásárlásra összesen 382,14 m2 hasznos belső területen, 115 m2 terasszal.

03Leírás

Az épületben két, belső kétszintes, nagy teraszos és kertkapcsolatos lakást, garázst alakítunk ki.

Az épület déli, délnyugati tájolású, legideálisabb benapozást nyújtva az épület belső terei számára. Maga az épület a telek nyugati részére került, szabadon hagyva a kert és a garázs számára a keleti oldalt. Vevőink részére, lakásonként 2-2 garázst biztosítunk, és további zárt gépkocsi parkolási lehetőséget alakítunk ki a telken belül.

Az épület tervezési koncepciójának megvalósításával sokoldalú, élhető, szerethető, prémium közeget hozunk létre az Ön számára, úgy, hogy az épített környezet harmonizáljon a természeti adottságokkal, panorámával.

Az önálló hőszivattyús fűtésű lakások telepített okos technológiával kerülnek kivitelezésre, amely a biztonsági, fűtési, világítási, szellőztetési, árnyékolási berendezéseket vezérli. Minden lakásban olasz konyhabútor kerül beszerelésre. A lakások prémium minőségű fürdőszoba berendezéssel, valódi kő burkolattal kerülnek kivitelezésre.

A Széchenyi-hegyen Eladó Új Lakások alapterülete és elrendezése

1-es lakás 1 szint

Széchenyi-hegy eladó új lakás 1_1

1-es lakás 2. szint

Széchenyi-hegy eladó új lakás 1_2

2-es lakás 1. szint

Széchenyi-hegy eladó új lakás 2_1

2-es lakás 2. szint

Széchenyi-hegy eladó új lakás 2_2

1-es, Kertkapcsolatos lakás

Nappali – étkező

Konyha

Hall

3 hálószoba

2 fürdőszoba

vendég WC

Előszoba

gardrób, 2 terasz

közvetlen kertkapcsolat

lakás hasznos belső alapterülete:

211,66 m2 

teraszok alapterülete:

67,90 m2

Vételár: 419 M Ft

2-es, Emeleti lakás

Nappali – étkező

Konyha

3 hálószóba

2 fürdőszoba

vendég WC

Előszoba

Gardrób

3 terasz

saját kerthasználat

lakás hasznos belső alapterülete:

170,49 m2

teraszok alapterülete:

46,64 m2

Vételár: 339 M Ft

Garázsok vételára + 7 M Ft/db

Minorits Károly

Hívjon most, amíg választhat a kettő közül!

+36209350210

Felhívom