Ezúton kínáljuk cégünk tulajdonában lévő Sárvár eladó panzió munkásszálló céljára hasznosítható ingatlanunkat az alábbiak szerint:

SÁRVÁR PANZIÓ MUNKASSZÁLLÓ ELADÓ

Sárvár eladó panzió munkásszálló utcafront

Eladó ingatlan Sárvár

Az ingatlan alapadatai:
9600 Sárvár, Szombathelyi út 28. szám alatt elhelyezkedő, 1/1 arányú ingatlan tulajdon. Az ingatlan a város nyugati részén családi házas övezetben, a Szombathelyre kivezető főút mellett található.

Megközelíthetőség

Sárvár eladó panzió munkásszálló elhelyezkedése

Az eladó panzió munkásszálló Sárváron gépkocsival Győr felöl az M86-os illetve az M88-as országúton szilárd aszfalt burkolatú főútról, illetve autóbusszal és vasúttal egyaránt könnyen megközelíthető.

Telek

Telek alapterülete: 582 m2
A telek alakja: szabálytalan, nyitott beépítettségű. A telek K-i és D-i fekvésű, parkosított udvarral és betonozott gépkocsi beállóval rendelkezik. A telek alakja: szabálytalan, nyitott beépítettségű. A telek K-i és D-i fekvésű, parkosított udvarral és betonozott gépkocsi beállóval rendelkezik. Telek utcafronton és az oldalhatáron beton kerítéselemből készült kerítéssel van ellátva.

Felépítmény

Az épület hasznos alapterülete: 372 m2

eladó panzió munkásszálló mérete


Az épületben 11 kiadható szoba van közösségi és egyedi vizesblokokkal és kiszolgáló helyiségekkel. Az épület több épületegységből áll, L alakzatban húzodik a telek hosszanti irányában.
Az építmény átépítése felújítása 1998-ban volt. Az épület beton alapra tégla falszerkezetből épült hagyományos felépítményű, fűtése gázkazán.

Funkció

Az ingatlan funkcionalitása szerint lakóház és panzió. Az ingatlan típusa ingatlan-nyilvántartás besorolása szerint lakóház, udvar és gazdasági épület. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik.

Hasznosítható

eladó panzió munkásszálló Sárvár

Az ingatlan funkcionalitása: lakóház és panzió, összesen 11 szobával rendelkezik.
A jelenlegi piaci körülmények és helyi adottságok (Ausztria és Szombathely közelsége) alapján a legoptimálisabb hasznosítása az ingatlannak a munkásszálló funkció. A cégünk által kalkulációnk alapján 40-50 fő befogadó képességgel bír az ingatlan. Az ingatlan árbevételét pesszimista számítások szerint, 40 fő befogadó képességgel, 4.000 Ft/nap/ágy bérleti díjjal határozhatjuk meg. Az éves tervezett bevétel számításakor nem kalkuláltunk az állami támogatással, amely megnöveli az árbevételt és csökkenti a megtérülési időt. Meglátásunk szerint, ingatlanbefektetéseknél alkalmazott számítási képlet alapján az ingatlanbefektetés 5 éven belül térül meg az alábbi vételár figyelembe vételével.

Vételár

Fentiekben leírt ingatlan együttes vételára jelenlegi állapotban: 130 M Ft

SÁRVÁR PANZIÓ MUNKÁSSZÁLLÓ KÉPEK

Ingatlan.com hirdetés

https://ingatlan.com/sarvar/elado+haz/csaladi-haz/31674877

További eladó ingatlanok

http://sp-royal-trust.com/category/elado_ingatlan/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .